Imbolnavirile din gradinitele din Baia Mare, reclamate la Prefectura

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gradiImbolnavirile din gradinitele din Baia Mare au fost reclamate de parinti la Prefectura Maramures. In total ar fi depuse peste 10 astfel de reclamatii, parintii fiind nemultumiti de faptul ca odraslele lor se imbolnavesc din cauza altor copii a caror parinti nu au vrut sa ii trateze acasa.

Prefectul Anton Rohian a fost cel care a adus in discutie aceste probleme in cadrul sedintei Colegiului Prefectural din aceasta saptamana. El a cerut autoritatilor sa ia masuri, astfel incat sa nu mai fie probleme. La Inspectoratul Scolar Judetean insa nu au fost niciun fel de reclamatii depuse pana acum.

“Eu nu spun ca ar fi ceva probleme de igiena in gradinitele din Baia Mare, dar ceva este acolo. Parintii isi aduc copiii la gradinita si ii duc acasa bolnavi. Nu e normal”, a punctat prefectul Rohian.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Vasile

    Corect, nu este normal. Dar nici nu este normal sa nu ai unde sa duci copiii. Sunt parinti care efectiv nu au cu cine sa-i lase, asa ca, daca nu fac febra, ii duc la gradinita. Sistem de bone profesioniste nu avem, legislatia nu permite sa stai acasa cu copilul bolnav decat o zi etc. Nu e vina nici a parintilor, nici a profesorilor si nici a Inspectoratului. De vina pentru situatia asta sunt toti politrucii besinosi din care face parte si Rohian, care in 26 de ani nu au fost in stare sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema. Zice Rohian ca a dat dispozitii sa se rezolve problema. Te intreb eu, tu ce solutie vezi? Ca esti foarte destept, altfel nu te puneau astia prefect.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *