Imperator Maximus o comite din nou. Subalternii-marioneta, pusi sa incalce legea

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

A fost nevoie de doar cateva zeci de minute de la publicarea unui material pe site-ul ZiarMM pana la declansarea unui cutremur in Primaria Baia Mare. Aberantul proiect de hotarare privind restrictionarea accesului in parcarile publice ale municipiului pentru cei care si-au achizitionat abonamente a declansat nebunia. Ouale s-au spart in capul tapilor ispasitori. Printre acestia, justificat, daca luam in calcul strict litera legii, s-a aflat si secretarul Aurica Todoran, care a vizat de legalitate o hotarare abuziva.

Imperator Maximus a tunat si a fulgerat, uitand ca tocmai primarul municipiului a fost initiatorul proiectului de hotarare publicat pe site-ul oficial al institutiei. In doar cateva zeci de minute, proiectul de hotarare, asupra caruia atrageam atentia, a fost… sters de pe site. Ulterior, a reaparut, intr-o alta forma. Culmea, din noua versiune lipseste esentialul. Punctul c – utilizarea abonamentului în altă parcare decât cea pentru care a fost eliberat. Conform acestuia, toti cei care au achizitionat un abonament in valoare de 100 lei erau privati de drepturile conferite soferilor care utilizeaza parcarile publice ale orasului.

Initial, am fost tentati a crede ca avem de a face cu o victorie a constiintei in fata orgoliului. Totusi, nu a fost sa fie asa. Cel din urma a prevalat. Noul proiect de hotarare (unul care nu vine sa aduca nimic nou in legislatia administratiei locale), insusit de acelasi Imperator Maximus, reprezinta o noua mostra de abuz, inconsecventa si necunoastere a legii.

Conform prevederilor legale, un proiect de hotarare nu poate fi modificat fara o documetatie aferenta. De la data aparitiei sale in spatiul public, el este supus dezbaterii, urmand a fi luate masuri in vederea adoptarii sau respingerii sale. In acest caz, procedura a fost incalcata. Proiectul de hotarare, in schimb, a fost modificat abuziv, fara a avea in spate argumente legale. Asa a dictat si asa s-a facut.

Restul e can-can.

Mai jos, cele doua proiecte. Primul, cu aberanta prevedere. Al doilea, modificat cu incalcarea procedurilor legale.

ZiarMM

 Proiect initial

Proiect modificat

Citeste si: Imperator Maximus, o noua mostra de inconsecventa. Secretarul-marioneta il aproba

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

7 Comments

 1. ioan

  Se pare ca AVEM DE -A FACE CU O ALTA brad rodica.. urmasa demna a m… de trista amintire ,, insa nu ne miram in raport cu ceea ce face tiranul de cherechs in institutie ,, va atrageam atentia de multe ori CAT DE ORDINAR SI DICTATOR SE COMPORTA chereches cu angajatii primariei.. , iar despre TIRAN ,, disparitia urgenta din societate,, legat si dupa gratii numai si numai in LANTURI….. !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Ioan

  Dincolo de anumite adevaruri, sunt sesizabile in postarea tizului meu nuante din discursurile lui Ponta, pigmentate cu termeni ca inchisoare, tiranie, etc. Exista justitie in tara si pare-se ca functioneaza. Daca e vinovat sa plateasca dar haideti sa nu folosim discursuri psd-te, nici Ponta nu e maica Tereza.

  Reply
 3. make

  Articol de cacao iar tu Ioane esti total aiurea ! In primul rand articolul este total neclar, nici n-am inteles ce vreti defapt !!!

  Reply
  1. Omul Revolutionat

   E scris exact asa cum e primaru cel care a generat tot conflictu.
   Primare ti-ai scris demisia?

   Reply
  2. Sefu lui Cereches

   MAKE- pseudonim de interlop. Sunt cativa cu o notorietate mare pe aici prin oras.
   Din fericire aici la ziarMM o mana de ziaristi reusesc sa faca administratie publica, sa influenteze constructiv deciziile unor functionari cu inteligenta indoielnica si sa-l opreasca pe Primar sa fac dupa capu lui.
   Stii cum e… cele mai profitabile companii sunt cele mici 🙂
   P.S. noi cititorii stim sa si interpretam, sa decodificam si sa intelegem nu doar sa citim litere si cifre.

   Reply
 4. Florin

  Presupun ca o sa dea bani inapoi celor care si-au luta tichet pe un an, nu? Daca nu, sigur dupa sumedenia de plangeri la judecatorie sigur o vor face.
  Ce facem incheiem un contract si…..mergem in continuare numai cum vrea K…?…
  Daca se va ajunge la drept pt. numai o singura parcare, eu unul sigur voi da in judecata primaria.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2