Imperator Maximus, o noua mostra de inconsecventa. Secretarul-marioneta il aproba

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Nu este pentru prima oara cand conducerea Primariei Baia Mare dovedeste lipsa de consecventa in decizii. De-a lungul ultimilor trei ani ne-am obisnuit deja ca deciziile anuntate luni sa fie modificate miercuri si anulate vineri, locuitorii orasului intrebandu-se daca in institutia care gestioneaza bunul mers al urbei exista vreo urma de gandire logica.

Ultima mostra de amatorism in administratia publica baimareana este un proiect de hotarare propus Consiliului Local de catre edilul sef al urbei, care prevede noi reglementari ale activitatii de control in parcarile publice, principala modificare fiind aceea ca abonamentele cumparate in acest an de soferi nu mai vor fi valabile decat pentru o singura parcare din municipiu.

Nu au trecut decat cateva luni de la marea reforma in domeniul taxarii parcarilor publice si iata ca avem parte de o schimare a hotararii, tocmai prin partile… esentiale. Parca il vedem si acum pe primarul Baii Mari, frumos ferchezuit, inaintea interviului, aranjandu-si manseta alba putin iesita de sub manecile sacoului, decretand fara urma de indoiala: “Vom avea un abonament pentru o luna de zile de 20 de lei, un alt abonament pentru un an de zile de 100 de lei, valabile pentru toate parcarile din municipiul Baia Mare“.

Se intampla in 9 ianuarie, 2014, data de la care baimarenii au cumparat tichete de parcare intr-un numar mult mai mare decat in anii anteriori. Conform primelor calcule, numarul de tichete se apropie de 15 mii, adica mai bine decat dublu fata de 2013.

Cu toate acestea, cei care s-au inghesuit a achizitiona abonamente, ajutand financiar orasul, se vor trezi (in cazul unui vot pozitiv din partea alesilor locali) ca vor putea utiliza abonamentele intr-o singura parcare, desi regulile au fost cu totul diferite la momentul achitarii contravalorii abonamentelor.

Dincolo de ridicolul unei astfel de masuri, punem in vedere alesilor locali, obisnuiti a vota mecanic orice aberatie cu care se trezesc pe masa in plenul Consiliului, ca sunt pe cale a incalca din nou legea. Acest aspect este valabil si pentru secretarul-marioneta Aurica Todoran, care a vizat de legalitate proiectul de hotarare.

ZiarMM

Citeste si: Ce le pregateste Primaria Baia Mare soferilor

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

10 Comments

 1. the baimarean

  trebe bani pentru shopping.daca nu da mamica cel mai simplu e sa bagi mana in buzunarul baimarenilor.

  Reply
  1. Justitiaru

   Da, trebuie la angajatele primariei silicoane sau la nevasta primarului?
   Ori trebuie bani pentru costume de lux si haine de firma la amante?
   Angajatele primariei isi decontau silicoanele pe bani muncitorilor si palmasilor baimareni.
   A batranilor pensionari care strangeau de la o pensie la alta sa-si platesca impozitele, batrani care se crucesc cum de apa e asa de scump in oras.
   Iata de ce. Vor functionarele publice si amantele silicoane.
   DNA are un dosar urias cu “MAFIA SILICOANELOR” cu ceva radacini si la Baia Mare

   Reply
 2. Sefu lui Cereches

  Mai primare, ia scrie tu demisia fix in momentul asta ca asa m-am saturat de prostia ta pana peste cap.
  Mai vreau sa traiesc si eu in orasu asta nu numai tu.
  Scuza-ma Catlin Cherches dar nu esti barbat. Ce barbat e acela care nu stie ce vrea.
  Iarasi ne freci. Ai probleme de judecata si rationament du-te domnule citeste o carte care sa te invete ceva mai vorbeste si tu cu oameni mai inteligenti ca tine nu cu toate analfabetele de handbaliste, du-te la psiholog ori ia-ti si tu un coacher ca e a moda.
  Dar nu poti sta in functia de Primar facand magariile astea. Pricepe o data

  Reply
  1. STEKO

   cetateanul,,K”nu vorbeste cu handbalistele,doar cu una,de fapt nici cu asta nu vorbeste,doar isi omoara noptile de singuratate,si la asta nu pune suflet,pune altceva(celelalte handbaliste doar rid de marimea…lui,,K”,pardon,de marimea ce crede ca o are)…

   Reply
   1. dilau

    mai steko, asa vorbesti de parca tu ti luminarea.eu sint convins ca prietenu k… o are mare.the baimarean, ma insel cumva?.

    Reply
    1. STEKO

     vai mai Diugule,eu mi-am dat doar cu parerea,,din auzite”,dar vii tu si-mi spui ca,,esti convins”,ma intreb eu cine-i mariconu’ dintre noi?… 🙂

     Reply
     1. dilau

      mai steko, nu stiu cine e mai mare maricon dintre noi dar vad ca tu dai detalii – nu vorbeste, isi omoara noptile de singuratate, nu pune suflet…- . nu mai raminea sa ne spui decit ca prefera cu lumina aprinsa.:))).

  2. Omul Revolutionat

   Eu cred si asta sa dovedeasca SRI, ca Primarul Catalin Chereches are afaceri cu proxenetii omul de legatura fiind Ada Nechita ridicata in mass media la rang de prima doamna a orasului.
   Doar Ada Nechita are legaturi cu proxenetii din Oltenia de la ea. L-au convins si pe Catalin Chereches sa bage bani in proxenetism. Doar unde si cum se spala bani
   De ce credeti ca o tine? De grozava ce e? Pentru marketing ca ar face orice sa apara in ziare, e disperat dupa publicitte si o mai tine pentru afaceri in acest domeniu.
   Sa cerceteze organele competente caci dovezi de comunicare exista.

   Reply
 3. Ardelean

  Daca va incerca aceasta tampenie va avea parte de procese cu miile cum este posibil sa fie asa de h… sa ne fure pe fata crede ca este de neinlocuit se inseala , securea dreptati este tintinta asupra lui deci atentie.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2