Impreuna pentru o comunitate mai sigura! Campanie de prevenire a criminalitatii in mediul rural

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Impreuna pentru o comunitate mai sigura! – este noua campanie a Politiei Romane, de prevenire a criminalitatii in mediul rural. In judetul Maramures, campania a fost lansata miercuri, in comuna Ardusat, de pe raza Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa.

In cadrul activitatilor preventive desfasurate, seful Postului de Politie Ardusat, agent sef de politie Petcas Adrian Andrei a sustinut o sesiune de informare cu angajatii primariei, cu privire la masurile de protectie pe care fiecare persoana trebuie sa le cunoasca si sa le adopte pentru a-si spori siguranta proprie, a familiei si nu in ultimul rand, a comunitatii in care traieste.

„A fost abordata problematica infractiunilor comise cu violenta pe fondul consumului de alcool, cele mai frecvente metode de inselaciune folosite de escroci, precum si aspecte ce tin de siguranta locuintei sau a bunurilor proprii.
Campania are si o componenta educativa in unitatile de invatamant, astfel incat la Scoala Gimnaziala din Ardusat elevii au avut o intalnire cu politistii de prevenire, de ordine publica si cu un echipaj al Grupei Canine Maramures.

In scopul constientizarii minorilor cu privire la importanta adoptarii conduitei preventive politistii au abordat subiecte precum siguranta rutiera, siguranta online si siguranta pe perioada vacantei.

In perioada aprilie – iunie 2019, Inspectoratul de Politie Judetean Maramures, va derula activitati preventive la nivelul tuturor sectiilor de politie rurala, pentru constientizarea cetatenilor din mediul rural asupra importantei prevenirii in ceea ce priveste furturile, inselaciunile, accidentele rutiere, precum si importanta asigurarii antiefractie, a prevenirii delincventei juvenile si a victimizarii minorilor.

Totodata, afisele campaniei „Impreuna pentru o comunitate mai sigura!” derulata la nivel national vor fi expuse la sediile primariilor, al unitatilor de invatamant si la posturile de politie”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole