Imprumuturi de pana la 10.000 lei oferite de CASPEV Baia Mare

Reclame home 1

car caspev (2)Incepand cu data de 1 noiembrie, Casa de Ajutor Reciproc (CAR) din cadrul CASPEV Baia Mare va acorda membrilor sai imprumuturi de pana la 10.000 lei fata de 6.000 lei cat era pana acum limita.

Pe langa aceasta masura, CASPEV va lua si alte masuri pentru stimularea imprumuturilor.

“Incepand cu data de 1 noiembrie o sa luam noi masuri in cadrul Adunarii Generale, astfel incat membrii CAR-ului sa apeleze la imprumuturi, mai ales ca avem peste 350.000 de lei lichiditati, care sunt in banca, iar dobanda este foarte mica.

In acest sens, incepand cu data de 1 noiembrie se vor putea lua imprumuturi pana la suma de 10.000 de lei, iar rambursarea lor se poate face pana la 24 de luni. Pentru cei care vor lua imprumuturi mai mari de 5.000 de lei si vor rambursa banii in doi ani de zile, vom reduce dobanda cu 20%. Cei care vor lua imprumut mai mare de 5.000 de lei si il vor rambursa intr-un an si jumatate, se va reduce dobanda cu 10%. La fel vom lua masura ca persoanele care doresc sa ia imprumut sa poata lua de patru ori fondul social. Pana acum era de trei ori”, a spus Stefan Lupsa, presedintele CASPEV Baia Mare.

Stefan Lupsa isi doreste ca prin noile masuri membrii CAR-ului sa imprumute mai multi bani.

“Speram ca aceste masuri vor stimula imprumuturile, la fel vom analiza posibilitatea ca persoanele care iau imprumuturi mai mari ca dobanda sa fie rambursata in rate odata cu restituirea”, a adaugat presedintele CASPEV.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Anghel Sarossi Carla Diana

    BUNA ZIUA POT UN INPRUMUT DACA SUNT PE MATERNITATE UN RASPUNS VA ROG NR MEU DE TELEFON 0748852798

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *