In 26 mai, VOTATI oamenii care merita sa fie europarlamentari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a fost una atipica. In plina campanie electorala, si cei care s-au declarat si se declara prin deciziile luate anti Uniunea Europeana au devenit patrioti si europeni. Uitand ca Uniunea Europeana nu ne-a inglobat cu forta in structurile sale, nu ne-a adus cu forta la masa dezbaterilor, ci am facut-o cu convingerea ca vrem sa ajungem la nivelul de dezvoltare al statelor avansate.

Dragi maramureseni!

Duminica, veti exercita cea mai importanta indatorire civica: dreptul de a-i vota pe cei care va vor reprezenta in urmatorii ani in Parlamentul European. Tocmai de aceea, in Parlamentul European trebuie sa ajunga oamenii care pot sa faca fata provocarilor viitorului: inovativi, competitivi, responsabili, care privesc cu incredere viitorul Romaniei in context european.
Romania trebuie sa trimita in Parlamentul European oameni care s-o reprezinte cu demnitate, ca pe o tara democratica si euro-atlantica, care sa inspire incredere si speranta in sansa noastra!
Pro Romania va propune o lista de oameni care au demonstrat ca stiu realitatile Romaniei in context european. De numele lui Victor Ponta se leaga cea mai buna guvernare! De numele comisarului european Corina Cretu se leaga competenta, colaborarea, atragerea de fonduri europene.

Dragi maramureseni,

Ati trait o luna plina de promisiuni, unele iluzorii, altele mult cosmetizate. Duminica, lasati mintea sa decida. Votati pentru binele copiilor si pentru generatiile care vin!
Tineti cu Romania!

Pro Romania este pro Europa!

In 26 mai, mergeti la vot! Mergeti la Referendum!

Pro Romania se bazeaza pe maturitatea maramuresenilor!

Votati pozitia 3 pe buletinul de vot!

Viorica MARINCAS,
coordonator Pro Romania Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole