În această săptămână: 176 de sancțiuni și amenzi de 32.000 lei aplicate de ISU Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au efectuat, pe parcursul acestei săptămâni, 23 de controale la unități de turism, de alimentație publică și unități de învățământ.

”Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecției a aplicat 176 de sancțiuni, din care 154 avertismente și 22 amenzi în cuantum de 32.000 de lei.

Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, neafișarea planurilor de evacuare a persoanelor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

În aceeași perioadă, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 35 de activități de informare și educație preventivă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2