În acest weekend actorii băimăreni vă așteaptă la teatru

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorii băimăreni au pregătit și pentru acest weekend trei spectacole. Printre acestea se numără și ”Degetul poznaș” care se adresează celor mici.

Astfel, sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 11.00, se va desfășura spectacolul pentru copii ”Degetul poznaș”, de Matei Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu. În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8). Durata este de 60 de minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei

Tot sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică fiind semnată de Mihaela Sîrbu. ”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata este de 75 de minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 12 iulie 2020, de la ora 20.00, va fi ”4 Pereți”, un spectacol – concert cu artiștii: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Radu Iaszberenyi, Dan Cordea, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Francesca Hojda, Andrei Petruș și Teodora Stupar.
În timpul spectacolului, se vor proiecta două videoclipuri realizate în perioada distanțării, în interpetarea lui Norbert Boda, Ciprian Mateian și a lui Angel Ionce. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Informații de interes

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :
• la secția dramă, grup de max. 2 pers
• la secția păpuși, grup de max. 3 pers (cu 1 singur însoțitor).

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

Numărul maxim de spectatori acceptat este 50.

Teatrul Municipal Baia Mare: ”Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă.”

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2