In acest weekend, “Bucurie in miscare” la Sighetu Marmatiei

Evenimentul „Bucurie in miscare” va avea loc in perioada 15-16 iunie a.c., intre orele 10.00-20.00, in Parcul Gradina Morii din Sighetu Marmatiei. Jandarmii sigheteni vor asigura ordinea si siguranta publica.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Jandarmii vor actiona pentru asigurarea masurilor de ordine publica pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentelor prin monitorizarea tuturor activitatilor in vederea asigurarii unui climat de siguranta civica si pentru prevenirea oricaror acte de tulburare a ordinii publice. Dispozitivele de ordine publica vor avea in vedere prevenirea si combaterea fenomenului contraventional si infractional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale si aplicarea masurilor legale la constatarea producerii acestora.”

Pentru evitarea unor evenimente neplacute, jandarmii ii sfatuiesc pe cetateni sa adopte un minim de masuri de autoprotectie, sa respecte masurile de ordine stabilite de organizatori si fortele de ordine si sa solicite sprijinul acestora in mod direct sau prin apel telefonic la 112.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1