In acest weekend: ”MAKE MUSIC SHOW” la Teatrul Municipal Baia Mare. Invitatul special al serii Mircea Rusu & Band

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 22 septembrie, de la ora 20.00, baimarenii, si nu numai, sunt invitati la spectacolul-concert ”MAKE MUSIC SHOW”. Cei care doresc sa aiba o seara cu totul si cu totul speciala cu siguranta vor avea parte de muzica buna, dans si poezie, alaturi de artistii teatrului.

Invitatul special al serii va fi MIRCEA RUSU BAND!

”M-am intors pe scenele Romaniei dupa o indelungata absenta, in urma cu doi ani. Si, fie impreuna cu colegii si prietenii mei, Vlady Cnejevici si Teo Boar (cunoscuti publicului de la Pasarea Colibri sau din concertele cu Mircea Baniciu, Leo Iorga), fie de unul singur, am trait peste tot, bucuria si emotia reintalnirii cu oamenii veniti la concerte. Am cantat impreuna cu ei cantecele ce au ramas vii in memoria colectiva ( Omu’ bun si pomu’ copt, Iarba verde de acasa, Verde-nrourat, Hai baieti sa bem o bere, Campuri aurii, Viata va merge-nainte) dar mai ales, au fost primite cu entuziasm, multime de cantece noi, in prima auditie, cele mai multe dintre ele.

Astept intalnirea cu voi, cu gandul unei seri care sa dureze o vreme cat mai lunga in fiecare dintre noi. Pana atunci, primiti salutul meu, ca semn al pretuirii pe care v-o port si al multumirii pentru tot ce, de-a lungul vremii, mi-ati oferit”, a transmis baimarenilor, Mircea Rusu.

Spectacolul se joaca cu publicul pe scena, iar durata va fi de 80 minute, fara pauza.

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:
Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00
Duminica: 18.00 – 19.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, iar in ziua spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole