In atentia viitoarelor mamici care vor sa nasca prin cezariana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Veste importanta pentru viitoarele mamici. Incepand din luna martie, nasterile prin cezariana in maternitatile de stat nu vor mai fi decontate de la buget, astfel ca viitoarele mame vor trebui sa se pregateasca si financiar daca opteaza pentru o astfel de operatie, scrie dcnews.ro.

Potrivit Gandul, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii dr. Adrian Pana a lansat vestea in cadrul unei conferinte de presa, unde alaturi de ministrul Eugen Nicolaescu a anuntat publicarea pe site-ul institutiei a pachetului de baza de servicii medicale,.

“Niciun serviciu medical la cerere nu va fi inclus. Acesta este si cazul cezarianei. Acest tip de nastere se va deconta de stat doar medicul considera ca este necesara si nu pacienta”, a precizat dr. Pana.

Astfel, din martie, atunci cand autoritatile estimeaza ca va intra in vigoare noul pachet de baza de servicii medicale, vor fi decontate de stat doar nasterile naturale si cezariana de urgenta. “Nasterea va fi inclusa atat in pachetul de baza de servicii medicale, cat si in pachetul minim de servicii medicale – destinat persoanelor neasigurate”, a precizat Nicolaescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *