septembrie 28, 2021

În Baia Mare: Festival de muzică oferit de Orchestra Simfonică București. Află în ce perioadă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ședința ordinară din 21 iulie, consilierii locali băimăreni au aprobat Acordul de cooperare dintre Municipiul Baia Mare și Asociația Orchestra Simfonică București, în vederea organizării în comun, în municipiul Baia Mare a evenimentului cultural Festivalul ”Magia Muzicii”, în perioada 20-22 august 2021.

Totodată s-a aprobat și alocarea din bugetul local pe anul 2021 a sumei de 563.500 lei, reprezentând contribuția Municipiului Baia Mare la organizarea evenimentului.

”Evenimentul cultural Festivalul ”Magia Muzicii” se va desfășura în trei locații din municipiul Baia Mare, respectiv Câmpul Tineretului, Piața Cetății și Colonia Pictorilor iar publicul se va bucura să asculte Orchestra Simfonică București alături de mai mulți artiști români îndrăgiți: Irina Baianț, Andrei Tudor, Cornel Ilie, Teodor Ilincăi, Florin Estefan și Ioana Sihota.

Fiecare concert din cadrul festivalului va oferi o agendă bogată și garanția unor momente autentice prin repertoriul ales care este divers, pornind de la muzică clasică, muzică popcrossover, muzică de film și altele”, mai precizează proiectul de hotărâre.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2