In Baia Mare, Ieud, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si Hovrila incendiile au mistuit peste 20 ha de vegetatie uscata

Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a sapte incendii, din care cinci au fost de vegetatie uscata. Au ars peste 20 de hectare de vegetatie uscata in Baia Mare, Ieud, Ocna Sugatag si Sighetu Marmatiei.

Pompierii sigheteni au mai lichidat, ieri, si un incendiu izbucnit la un sopron de fan. Focul a distrus sopronul din lemn pe o suprafata de aproximativ 20 de metri patrati si circa 20 metri liniari de grinda din lemn.

Garda de Interventie Bogdan Voda a lichidat un incendiu izbucnit la acoperisul unei case. Aici au ars circa 80 de metri patrati de acoperis din lemn.

Cpt. Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: “In cursul acestei dimineti pompierii din Somcuta au intervenit in localitatea Hovrila pentru stingerea unui incendiu care a mistuit un hectar de litiera si trunchiuri de copaci cazuti. Focul a fost lichidat.”

Pe langa angajatii ISU Maramures, la Hovrila au mai intervenit si lucratori de la Ocolul Silvic, Politia Locala si Primaria Somcuta.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole