ÎN BAIA MARE – Peripeții de taximetrist. Ce propuneri primește șoferul dacă clientul nu are bani să plătească

Să fii taximetrist, fie că ești în Baia Mare, sau în altă parte, nu e ușor. Multă muncă, mulți clienți, unii mai dificili ca alții, însă asta ți-e meseria pe care ai ales-o. Sunt însă și situații hilare, cand nu știi dacă să razi sau să plangi. Clienți care nu au bani să plătească transportul la destinație și care vin, la schimb, cu diverse propuneri, de cele mai multe ori indecente.

„De Castaniadă, dar și în general, încercăm să evităm clienții care par să ne poată face probleme. Dar asta nu înseamna ca nu apar…Sunt în schimb comenzi în care clientul nu știe unde se află, gen… ,,trimiteți-mi o mașină, dar nu stiu unde sunt. Sunt langă o biserică. Și cum e biserica sau care este??? Păi e o biserică rotundă”. Sau am avut client anii trecuți cu care căutam o adresă. Era beat peste măsură. Numele străzii corespundea cu una din Baia Mare.  După ce i-am spus că aici e strada si el zicea că nu asta este, mă intreabă după vreo 20 de minute..,, „Dar nu suntem în Dej?”. În alea 20 de minute ma tot invirteam cu el ca nu recunoștea ,,peisajul”.

Pe altul l-am dus în zona Usturoiul și nu își mai găsea casa. Într-o noapte am mers la o comandă și trebuia să vină un tip. Și a venit o femeie în pielea goală, înfășuratp doar cu un prosop. Am zambit, ce era să fac… Erau -6 grade Celsius afară. A scos-o ăla afară din casă fără haine, am dus-o la adresa cerută și gata. Altul nu avea bani să plătească taxiul pană în Băița și mi-a propus un frumos sex oral”, ne spune Mircea, un taximetrist din Baia Mare.

Mai sunt în situații în care clienții se roagă de taximetrist să îi lase să plece și ulterior le vor transfera în cont contravaloarea cursei de taxi. Un lucru e cert – să practici această meserie nu e pentru oricine. Iar mai nou avem foarte multe femei care aleg să fie șofer de taxi.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu