In Baia Mare s-a inaugurat restaurantul Papillon Catering. Ce isi propune (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 3 septembrie, in Baia Mare a avut loc inaugurarea oficiala a restaurantului Papillon Catering (str. Transilvaniei nr. 8), care isi propune sa ofere in special produse care nu sunt gatite cu ajutorul focului.

Nutritionista Zamfira Crisan a explicat faptul ca beneficiile acestor produse sunt garantate, inlocuind grasimea animala cu cea vegetala.

“Foarte multa lume adopta acest concept, oamenii mananca produse netrecute prin foc, iar zona asta n-ar trebui sa sperie pe nimeni. In zona asta se pot gati cu mare succes supele, ciorbele, desert, prajituri.

Se va prepara aici o gama larga de preparate crude, pentru ca in acest fel noi preluam enzimele din alimente. Gustul mancarii crude este adus in zona traditionalului. Beneficiile produselor si a alimentelor crude sunt extraordinare, pentru ca se inlocuieste grasimea animala cu cea vegetala, asa ca nici dezechilibrele nu vor veni in corpul nostru”, a spus Zamfira Crisan.

Odata cu inaugurarea acestui restaurant, baimarenii vor putea comanda produse de pe site-ul eucemananc.ro, portal de pe care isi vor putea alege localul de unde vor sa manance.

Vlad HERMAN 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

11 Comments

  1. cristi

    uitati-va la poza. absolut ridicol si taranesc. Ce are papillon (fluturele sau celebrul ocnas) cu morosanca ai? si fomistii care asteptau startul la minuturi. Reclama de cacao. Nu stiu cine e madama Crisan dar de la explicatii pana la prezentare e bufet de cartier. De fapt nu asta trebe la un oras de taranoi?

    Reply
  2. cateringu

    Sa traiasca produsele vegetale preparate la rece! Mai ales cele din pozele de mai sus: chiftelute, sunculite, snitele, prajiturerele. Aici s-ar potrivi si o palinca, dar sa fie nefiarta, macar de doua ori nefiarta. In rest, traiasca pestele, ca cea mai buna vegetala tot porcu ramine!

    Reply
  3. ioan

    da, si prajiturile-s facute la rece, glazura, cremele tot. Oare de ce nu intreaba o sama de oameni ca puteau da omizi, larve, fluturi, carabusi si oua de furnici…la rece.

    Reply
    1. Anonim

      Da oare ” o sama ” de oameni de ce se baga in seama fara sa stie d-l Ioan ??? Prajiturile erau pentru deschidere … si Cateringul lucreaza si in colaborare cu un laborator de cofetarie !!! Nu erau toate la rece si nu o zis nimeni ca toata mancarea se face la rece !!! Asa e cand unii habar nu au de nimic numai se gasesc sa comenteze repede ca si …….

      Reply
      1. dilau

        prietene anonim, nesintirea mea ma baga in seama din oficiu.:))).pe mine m-ati convins si cit de curind o sa va trec pragul – o supa de leveshe cruda si netrecuta prin foc pentru baiatu -, daca-mi pica bine promit sa revin.auzi, acum pe bune, are si prietenu ioan ceva dreptate – prajiturile alea nu prea aveau ce cauta acolo-.e ca si cum te-ai duce la inaugurarea unui restaurant vegetarian si te-ar invita la o ceafa de porc.

        Reply
        1. Anonim

          Domnule dilau … specificul restaurantului nu e numai vegano ce nu intelegi ??? E diversificat … Si restaurantul a considerat sa-si expuna si colaboratorii … Greu de inteles pentru unii …

          Reply
          1. dilau

            domnule anonim, eu inteleg mai greu, de cele mai multe ori chiar nimic.nu-mi spui si mie/noua care sint produsele de aici netrecute prin foc si para?, da specifice si exclusive, ca daca le gasesc si peste drum n-ati facut nimic.si inca ceva. hai sa zicem ca – macar odata-n viata – ma hotarasc sa maninc mai sanatos si vin la voi.pai daca la intrare ma intimpinati cu niste savarine adevarate am cumparat 5-6 si-am fugit.chiar crezi ca ma mai tenteaza sa servesc o salata rece de rosii, ceapa, morcovi, petrinjel si toate cele?.:))).

  4. ioan

    sIGUR APRECIEM EFORTUL FIE SI CEL FINANCIAR, CU DOTARI DE TINUTA INSA PENTRU PENSIONARII securisto- comunisti,, in majoritate si sustinatori lui kake , nu prezinta sigur importanta,, acesti taranoi vorba prietenului de mai sus n-au treaba cu sistemul si civilizatia unei noi etape de schimbare, sa scapam de acestia ca apoi tinerii BAIMARENI SA MAI AIBA O SPERANTA,, iata cat tineret pleaca spre o noua formatie politca a liberalilor REFORMATORI,, aici nu avem nici un material din cel scris mai sus !!!!!!!!! <<doamna FELICITARI,, SA AVETI PROSPERITATE,, c-or veni cei de mai sus si-or zice da ase scumpe-s aiestea,, ?????

    Reply
  5. justitiarul

    Domnule dilau, ma umfla rasul! Scuze prieten dilau dar suna ca dracu. Nu ca nu ai fi domn dar cum sa-i spui unuia cu nick name-ul dilau..DOMNULE! e ca si cum i-ai spune Adelinei ..fa!!!

    Reply
    1. dilau

      mai justitiarule, ce facem daca asta e numele meu adevarat?.stii cam citi romani se numesc asa ? hai sa vad daca ai idee, dar fara prietenu google.:)))).

      Reply
      1. STEKO

        restul de…30%…diugule sint ,,diugi”sau,,dilai”,de fapt daca nu esti,,trandafiriu”mi se pare ca esti….,,diug” 🙂

        Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2