În Baia Mare și Ferești: Doi tineri au provocat accidente rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, în jurul orei 14.00, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiu.

La faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr de 20 de ani din Baia Mare, care a condus un autoturism din direcția Vlad Tepeș către bulevardul Republicii, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, informează IPJ Maramureș.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 32 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel de-al doilea accident a fost provocat azi-dimineaţă, în jurul orei 4.40, în localitatea Ferești de către un tânăr de 18 ani din comuna Călinești.

La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că în timp ce se deplasa pe DJ186B cu un moped, din direcția Călinești către localitatea Giulești, nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum şi a intrat în derapaj părăsind partea carosabilă, intrând pe contrasens şi oprindu-se într-un cap de pod.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat

Tânărul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2