In Baia Mare si in tara: Parintii copiilor cu dizabilitati si adultii cu dizabilitati ies in strada sa conteste Proiectul de Buget pe 2019

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Parintii copiilor cu dizabilitati si adultii cu dizabilitati ies in strada, vineri, 8 februarie, in intervalul 10.00 – 13.00, in fata cladirii palatului Administrativ din Baia Mare (Prefectura Maramures) si in 18 judete din tara (numaratoarea continua) sa conteste Proiectul de Buget aferent anului 2019 si sa ceara modificarea acestuia.

In Proiectul de Buget, cheltuielilor pentru salariile asistentilor personali, indemnizatiile de crestere a copilului cu dizabilitati, serviciile de protectia copilului si centrele pentru adulti cu dizabilitati le este alocat BUGET ZERO, fiind lasate pe seama autoritatilor locale.

„Proiectul de buget, in forma sa actuala, lasa copiii si adultii cu dizabilitati si familiile lor fara garantii si in riscul de a nu mai avea acoperite nevoile de supravietuire.

Judetele care s-au raliat (prin notificarea primariilor si/sau venirea la Bucuresti) Protestului ”Nu Negociem Viata Copiilor Nostri si a Adultilor cu Dizabilitati” pana in acest moment sunt: Alba, Bihor, Botosani, Constanta, Cluj, Hunedoara, Prahova, Gorj, Bacau, Vaslui, Dambovita, Sibiu, Dolj, Ialomita, Braila, Maramures, Covasna, Timisoara, Buzau.

Subliniem faptul ca acesta este un efort civic autentic, organizat in regim de urgenta, in termen de doua zile prin mobilizarea exemplara a parintilor de copii cu dizabilitati si a adultilor cu dizabilitati din Romania”, spun organizatorii protestului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole