În Baia Sprie va fi construit un bazin de înot

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În Baia Sprie urmează se va construi un bazin de înot care se adreseazî în special elevilor, dar care va putea fi utilizat și de ceilalți cetățeni în perioada de timp din afara orarului școlilor.

Proiectul urmează să fie finanțat de Compania Națională de Investiții.

”Construcția va fi realizată după un proiect tip și se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate și nu se adresează activităților competiționale. Bazinul de inot va avea o adâncime variabilă între 1,20 si 1,80 m și o dimensiune de 25 * 12,5 m.

Elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, dușuri și grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăpostește bazinul de inot se va regăsi și un cabinet de prim ajutor. Capacitatea bazinului este de 65 de persoane. Va fi amplasat în vecinătatea cartierului Nyres și va deservi toate unitățile de învățământ de pe raza orașului Baia Sprie.

Alături de sala de sport școlară din Tăuții de Sus, proiectul bazinului de înot reprezintă un mare câștig pentru elevi. Mi-am dorit foarte mult ambele proiecte deoarece aduc un plus de modernitate activității didactice și oferă o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii comunității”, a spus primarul Alin Bîrda, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *