In berarii din Statele Unite se tin cursuri de yoga finalizate cu degustari de bere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bere-mancatIn America de Nord sunt organizate de cativa ani cursuri de yoga in berarii, iar acest lucru incepe sa devina o adevarata tendinta, scrie lesoir.be.

Pentru a-i incuraja pe noii adepti sa participe la cursuri, tot mai multi profesori isi organizeaza lectiile in berarii, asigurand la sfarsit cate un pahar de bere si chiar degustari. Cursuri organizate inainte lunar sunt acum intalniri saptamanale ca urmare a succesului de care se bucura acest concept si tot mai multe berarii isi deschid portile practicantilor de yoga.

Cursurile tinute saptamanal le aduc fabricantilor de bere artizanala noi clienti si oportunitati comerciale. Numeroase cursuri de yoga sunt gazduite de berarii din Statele Unite, din California in Colorado, trecand prin Carolina de Sud, Texas si New York. Site-ul Brewsanas.com s-a asociat cu berarii din Denver (Colorado) pentru a organiza sedinte de yoga, la fel ca Hoppy Yoga in San Diego (California).

Insa producatorii de bere americani nu au monopolul asupra yoghinilor, ci si unele podgorii gazduiesc sportivi in cautarea unor profesori zen ca sa isi practice disciplina preferata. Una din ele este Penns Woods Winery din Eddystone (Pennsylvania), care propune in aceasta vara plimbari pe jos prin viile sale.

Iar in Canada, firma Lululemon, specializata in accesorii pentru yoga, s-a asociat cu producatorul de bere Vancouver Stanley Park Brewing pentru producerea unei noi beri artizanale numite Curiosity Lager, cu nuante de prospetime. Berea va fi fabricata in editie limitata (numai 88.000 de doze) si propusa participantilor la SeaWheeze Sunset Festival 2015 din 15 august, la care sunt asteptati circa 10.000 de practicanti yoga. Ea va fi comercializata la sfarsitul verii pe tot teritoriul Canadei.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2