În ce destinații calde poți să petreci Sărbătorile de iarnă la prețuri atractive (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cei care doresc să-și petreacă Crăciunul și Revelionul în destinații calde au de unde să aleagă.

Dacă în Dubai prețurile sunt în jur de 1.000 euro/persoană, în Egipt poți ajunge cu 560 euro/persoană, prin Agenția de turism Mara International Tour Baia Mare. Plecările au loc din Cluj.

”Pentru cei care își doresc să viziteze alte țări, să-și petreacă aceste Sărbători într-o zonă caldă, sunt câteva oferte tentante, unde mai sunt locuri. Ar fi vorba despre Revelion de petrecut în Dubai, știu că sună exotic, atractiv, pentru că este și foarte cald, și prețurile nu sunt exagerat mari, în jur de 1.000 euro de persoană, cu plecare din Cluj.

Pentru cei care s-au obișnuit cu destinația vedetă a acestui an, Egiptul, pot să petreacă și Crăciunul și Revelionul acolo. Este o ofertă foarte bună, foarte atractivă ca preț, care pornește de la 560 euro pe persoană, dar cu plecare din Cluj, pentru 7 nopți. La unele hoteluri se organizează și seara festivă de Revelion, la unele nu, e bine să ne interesăm dinainte dacă această cină este inclusă în preț sau nu”, a spus Dana reprezentant Mara International Tour.

De asemenea, pentru 2022 există și o campanie de reduceri la Mara International Tour, valabilă până la data de 4 decembrie, pentru croaziere în diferite destinații.

„Începând de azi și până în 4 decembrie se desfășoară o campanie – MSC Cruises – adica toate croazierele care se desfășoară pe Medetierana de vest sau Marea Nordului sau chiar în zona Emiratelor Arabe Unite, cu plecare până cel mai târziu în 19 aprilie, au reduceri substanțiale, astfel încât o croazieră de 7 nopți poate costa doar 249 euro de persoană, ceea ce consider că este un preț extraordinar de bun”, a mai spus Dana Grigorescu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2