Unde se va desfasura urmatoarea sedinta a Consiliului Local Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

consiliul-local-baia-mareIn urmatoarea perioada, sedintele Consiliului Local Baia Mare vor avea loc in diferite locatii din oras. 

Daca saptamana trecuta alesii locali au trebuit sa se deplaseze pana la Firiza, urmatoarea intalnire se va desfasura in cartierul Valea Borcutului.

Cel putin asa a anuntat conducerea Primariei in cadrul sedintei de indata desfasurata luni, 18 ianuarie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. dorinm

  hmmm… sedinta de consiliu local nu era parca publica? … alesii ca alesii, dar cetatenii care vor sa participe? o fi si asta un mod de a le spune “pa si p….”

  Reply
 2. GELU

  Am citit si constat ca nu exista in lege o specificatie despre locatia unde trebuie tinute sedintele de consiliu. Dle primar va sugerez sa tineti urmatoarele sedinte la Cuprom, pe Craica, Horea 46, Gara CFR, Piata Izvoare, fosta zona a piritei si la Butoiasul cu Bere. Mai mult de atat nu se poate spera. O intrebare, cati cetateni au fost la sedinta publica a consiliului din Firiza si daca au fost taiate indemnizatiei absentilor. Ieri dl Zetea spunea ceva despre analiza divelor PSD rebele cu statutul pe masa dar e foc de paie caci sigur nu se va lua nici o masura. Ar fi prea complicat sa fie date afara, sa-si piarda locul in consiliu,etc. Cat despre autoritatea dl presedinte Zetea, nu conteaza.

  Reply
 3. vasile cel frumos

  toate la dracu in praznic… oare la mine in cartier cand o sa vina cu sedinta? Si cand vin la mine ii rog sa-mi aduca: suc, alune, covrigei, salatini si apa minerala plus o cafea cu rom si ciocolata. Si mai vreau si ceai din flori de “nu ma uita”. Am ceva IMPORTANT sa le zic la papagalii care se cred lumea buna si cu bani a orasului. Elita tocarii de bani publici adica banii cetatenilor…

  Reply
 4. iustin

  N-ati inteles nimic domnilor . Primarul este in campanie electorala pe cartiere iar tinerea sedintelor este ocazia ideala sa se manifeste in fata civicilor . Parca pe vremuri se transmitea live la TV panarama teatrala in care consilierii votau la foc automat un tabel pe care erau trecute faimoasele proiecte propuse de Kim Jong Un . Deci unde-i carul de reportaj domnilor circari cu interese personale numiti consilieri locali ?

  Reply
 5. Dodo

  Mare circar este primarasul asta. Insa acum se teme ca-l inhata DNA-ul si nu stie ce sa mai nascoceasca. Sa vedem daca DNA-ul il mai lasa sa intre in alegeri….cred ca este ultimul cantec de lebada al Dictatorului!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *