În continuare prezenți și alături de dumneavoastră!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Așa cum v-ați obișnuit deja, parcul acvatic Aquastar nu se oprește nici în zilele mai răcoroase a anului. După sfârșitul sezonului estival, clipele frumoase se prelungesc la Aquastar.

Cine nu s-ar simți bine într-un bazin unde apa are 30-32 grade Celsius, și care este dotată cu un sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi elemente de senzaţie: duşuri în formă de „gât de lebădă”, cascadă de presiune şi alte surprize. Aceste elemente de senzație nu numai că ne ajută în relaxarea totală de care avem nevoie în fiecare zi, ci au efecte pozitive și asupra stării corpului.

Recrearea mentală și corporală o puteți continua în piscina semiacoperită cu apă termală a compelxului. După cum bine știți, apa termală este captată din puţurile proprii, de la o adâncime de 650 și 1300 m. Dacă aveți afecţiuni reumatismale inflamatorii, afecţiuni post-traumatice afecţiuni neurologice periferice, afecţiuni neurologice centrale sau probleme de sănătate asemănătoare, sunteți invitați să simțiți pe pielea dumneavoastră efectele fantastice ale apei termale “făcătoare de minuni”.

Bineînțeles, Aquastar dispune de o piscină interioară încălzită pentru copii, cei care își pot descărca energiile și în sala de joacă, aflată în incinta parcului acvatic. Piscina de înot pentru începători și nu numai este în special pentru clienții Aquastar, care adoră înotul.

Prea multă muncă și alergare? Avem o soluție și pentru problema asta. Pentru o relaxare mentală, corporală şi revigorare generală vă așteptăm în cele 8 saune (3 saune finlandeze, două saune cu aburi, două infrasune și o saună salină) ale noastre, de unde o să ieșiti complet „schimbat” și mult mai liniștit.

Continuăm ședințele obișnuite de saună. Maestrul nostru de saune vă deconectează și vă răsfață în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă după-amiază în timpul programelor de saună.

Dacă după atâta distracție și relaxare vi s-a făcut poftă de o mâncare gustoasă, sunteți la locul potrivit! Bucătarii noștri vă așteaptă în fiecare zi a anului cu o gamă variată de mâncare tip fast-food. Cine poate să refuze o ceafă gustoasă sau la un piept de pui la grătar. Iar dacă comandați cârnați prăjiți, mici, sandvișuri, salate, ciorbe, pizza sau ciolan tot nu greșiți.

Conform hotărârii guvernului, accesul în incinta complexului se face în continuare pe baza certificatului verde.

Nouă ne e dor în continuare de dumneavoastră, sperăm că sentimentul este reciproc și că îi vom avea alături de noi pe clienții nostri dragi și în perioada următoare.

Vă așteptăm zilnic între orele 10:00-21:00.

Aquastar, odihnă și relaxare la un alt nivel.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2