ÎN DEZBATERE – Bani de la județ pentru bisericile din Maramureș. Ce fel de lucrări se pot face

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În transparență decizională se află proiectul de hotărâre privind aprobarea Normelor metodologice de acordare a unor forme de sprijin financiar pentru unităţile de cult din Judeţul Maramureş. Conform proiectului, sumele alocate pentru completarea veniturilor proprii ale unităților de cult se pot utiliza pentru construcţii şi reparaţii capitale la lăcaşuri de cult, construcţii şi reparaţii capitale la lăcaşurile de cult care sunt monumente istorice ce fac parte din patrimoniul local/național/universal/mondial (UNESCO), lucrări de pictură bisericească la lăcaşuri de cult, lucrări de pictură bisericească la lăcaşurile de cult care sunt monumente istorice ce fac parte din patrimoniul local/național/universal/mondial (UNESCO).

Se mai pot cere bani pentru executarea de lucrări de întreţinere şi reparaţii curente lăcaşurile de cult sunt monumente istorice ce fac parte din patrimoniul local/ național/ universal/ mondial (UNESCO), inclusiv pentru procurarea de materiale în vederea realizării acestora. Repartizarea sumelor pe unităţi de cult se face prin hotărâre a consiliului judeţean pe baza documentației prevăzute în prezentele norme.

Cei care solicită aceste sume trebuie să facă și o detaliere concretă a lucrărilor efectuate pe banii primiţi de la Consiliul Judeţean Maramureş.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole