In intervalul 20-21 martie, pompierii maramureseni au intervenit pentru gestionarea a 6 situatii de urgenta

PNL

In intervalul 20-21 martie, pompierii maramureseni au intervenit pentru gestionarea a sase situatii de urgenta.

Vineri, 20 martie, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o gospodarie din municipiul Sighetu Marmatiei. Focul a distrus circa 5 metri liniari de cablu electric si 3 metri patrati de izolatie cazan de apa.

De asemenea, s-au degradat si 20 de metri patrati de zugraveala dintr-o incapere. Pompierii din Viseu de Sus, alaturi de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 3 hectare de vegetatie, dar si un sopron de fan, impreuna cu 500 kg de fan. Garda de Interventie Bogdan Voda a intervenit pentru lichidarea unui incendiu in urma caruia au ars circa 100 hecatre de vegetatie uscata.

Sambata, 21 martie, militarii din Bogdan Voda au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 3 hectare de resturi vegetale. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. A ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Sectia de Pompieri Viseu de Sus a lichidat un incendiu de vegetatie in urma caruia au ars circa 1,5 hectare de vegetatie. Cea din urma interventie, din data de 21.03., a fost cea a pompierilor baimareni care au lichidat un incendiu de vegetatie in Cavnic. Au ars circa 200 de metri patrati de resturi vegetale.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1