În Maramureș: Alte două persoane depistate de poliţişti cu alcool şi fără permis la volan

Reclame home 1
Reclame home 1

Alte două persoane sunt cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite de poliţişti marți, după ce au fost surprinse în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul de conducere suspendat.

Astfel, azi-noapte,în jurul orei 01.30, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei  au observat un autoturism care a efectuat brusc virajul la dreapta, pe strada Popa Lupu din municipiu. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până în Cartierul Tudor Vladimirescu, înainte de intersecția cu strada George Cosbuc, conform IPJ Maramureș.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, aseară în jurul orei 22.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina care efectuau serviciul de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza localităţii Ruscova, au oprit pentru verificări un autoturism.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 44 de ani din Bistriţa şi au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus erau false, iar conducătorul auto are permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole