În Maramureș: Autoturism acroșat de un tren regio

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 10 iunie, la ora 18.05, polițiștii Postului de Poliție TF Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că la km CF 29+856, pe raza localității Vișeu de Jos, unul dintre trenurile regio, care circulă pe relația CF  Sighetu Marmației – Beclean pe Someș, a acroșat un autoturism.

La fața locului, polițiștii au constatat că la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată corespunzător cu indicator rutier “STOP” şi Crucea “Sf. Andrei”, un tânăr de 26 ani din Vișeu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, din direcția loc. Vișeu de Jos – loc. Bocicoel a fost acroșat de un tren regio.

În urma impactului nu au rezultat victime. La fața locului, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au testat atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă, rezultatul fiind zero in ambele cazuri, conform IPJ.

Trenul regio implicat în evenimentul rutier a avut întârziere 16 minute. Conducatorul auto a fost sancționat contravenţional de lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Viseu de Sus-Formațiunea Rutieră, conform OUG 195/2002, în valoare de 1.305 lei.

Locomotiva care tracta trenul nu a suferit avarii. Autoturismul a fost avariat în proporție de aproximativ 20%.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2