În Maramureș: Bărbaţi cercetaţi pentru infracţiuni de violenţă în familie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vineri, 16 octombrie, ora 23.29, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a provocat scandal, amenințându-și soţia și fiica vitregă minoră cu acte de violenţă.

La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 28 de ani din Sălsig, şi-a ameninţat fiica vitregă, o minoră de 16 ani, şi-a agresat soţia şi a distrus bunuri în locuință.

În cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unui examen psihiatric.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și viol.

Duminică seară, ora 22.03, poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că soţul acesteia a amenințat-o cu acte de violență, atât pe ea cât și pe cele două fiice minore, fiind nevoite să părăsească domiciliul.

Poliţiştii ajunşi în apropierea domiciliului apelantei, au identificat-o pe acesta ca fiind o femeie de 51 de ani din Deseşti, şi fiicele minore ale acesteia de 14 respectiv 7 ani.

La domiciliul acestora a fost identificat soţul femeii, un bărbat de 51 de ani.

Din primele verificări poliţiştii au constatat faptul că pe fondul  consumului de alcool în mod frecvent, bărbatul și-a amenințat soția cu o bucată de lemn, aceasta fiind nevoită să părăsească domiciliul împreună cu cele două fiice pentru a nu fi victime ale violenței fizice.

În cauză poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, totodată victimele fiind reintroduse în locuință.

Soţul femeii a fost transportat şi internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare şi continuă cercetările în acest caz.

Informații furnizate de IPJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *