ÎN MARAMUREȘ – Interes mare pentru Rabla pentru electrocasnice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lista solicitanților aprobați în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, publicată la începutul acestei săptămâni, cuprinde și numeroși maramureșeni. Vor primi cei 400 de lei persoane din Baia Mare, Baia Sprie, Coștiui, Cărbunar sau Sighetu Marmației. Maramureșenii care au primit aceste vouchere le vor putea folosi pentru a-și cumpăra mașini de spălat rufe sau frigidere/combine frigorifice.

Administrația Fondului pentru Mediu precizează că aceasta este doar prima listă a solicitanților aprobați în cadrul Programului naţional Rabla pentru electrocasnice.

În această etapă, au fost aprobate 75.000 de vouchere, din care 32.556 vouchere pentru categoria frigidere, 29.407 vouchere pentru mașini de spălat rufe, respective 13.037 vouchere pentru mașini de spălat vase.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei. Maramureșenii vor putea folosi voucherul fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Următoarea etapă a programului va începe în data de 04 iunie, ora: 10:00, pentru televizoare, laptopuri și tablete. Mai trebuie spus că după parcurgerea tuturor etapelor de selecție a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate și neutilizate, redevin disponibile.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2