În Maramureș: Minor prins băut pe un moped

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 3 august, la ora 22.45, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, în timp ce efectuau controlul și supravegherea traficului rutier pe D.J. 171A, în Suciu de Sus, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui moped, care circula dinspre Suciu de Sus înspre Groșii Țibleșului, moment în care conducătorul acestuia nu a oprit.

Polițiștii au procedat la urmărirea mopedului, iar după aproximativ 800 de metri, acesta a fost oprit. Conducătorul mopedului a fost identificat ca fiind un tânăr de 17 ani din Suciu de Sus,

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar vehiculul condus de acesta nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare, mopedul nefiind înmatriculat sau înregistrat, informează IPJ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2