ÎN MARAMUREȘ NU SUNT BANI – Nu mai primești tichete de masă dacă te vaccinezi împotriva COVID

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noutăți legate de centrele de vaccinare din județ. Din 14 mai în județul Maramureș, conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Maramureș, vaccinarea împotriva infecției COVID 19 cu vaccinul Pfizer (sau Pfeizer, după DSP MM) tip adult/pediatric, Johnson și Moderna se va face doar în două spitale din județ, respectiv la cabinetele medicilor de familie.

Centrul de vaccinare aflat în incinta Spitalului Județean Baia Mare va funcționa de luni paană vineri, între orele 8-12, respectiv centrul de vaccinare de la pitalul din Sighet va avea program de luni pană vineri, între orele 13-17.
De azi, 16 mai, se poate administra la cerere doza cu numărul 4 de vaccin Cominarty-Pfizer BioNtech la persoanele peste 18 ani direct prin prezentare la ceentrul de vaccinare sau plaificare în platformă.

DSP Maramures anunță că tichetele de masă pentru vaccinare nu se mai pot distribui „pană la apariția actelor normative care reglementează achiziționarea/distribuirea tichetelor pe suport electronic”. DSP Maramureș precizează că la ora actuală instituția dispune de un buget „alocat pentru tichete care acoperă numărul de persoane vaccinate cu schema completă în anul 2021 și luna ianuarie 2022”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2