În Maramureș s-au desfășurat două acțiuni importante din calendarul intern al competițiilor de orientare în alergare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 04-06 iunie 2021 în județul Maramureș s-au desfășurat două acțiuni importante din calendarul intern al competițiilor de orientare în alergare, respectiv Campionatelele Naționale pe Echipe precum și cea de-a III-a etapă din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban.

La start s-au prezentat aproape 250 de participanți de la 24 de cluburi de profil din România. Competiția a fost organizată foarte bine de Federația Română de Orientare în parteneriat cu CS Electro Sistem Baia Mare. Organizatorii locali s-au descurcat foarte bine, arbitrii trasatori au reușit să ofere concurenților trasee ce au conținut secțiuni variate, de la secțiuni de alergare, mai simple  până la cele foarte tehnice și dificile. Deși nu se așteptau la o asemenea participare masivă, organizatorii locali s-au adaptat din mers la foamea sportivilor de a participa iar cu bucurie la un concurs de orientare, așa că per total competiția a fost o reușită.

Sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare s-au prezentat cu mare încredere la această competiție, deoarece este una dintre echipele omogene, reușind să alinieze la start echipe competitive la mai multe categorii. Deși o parte a staff-ului tehnic a fost implicat în organizarea acestor întreceri, sportivii băimăreni  s-au descurcat foarte bine, reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Campionatul Național pe Echipe s-a desfășurat în Fărcașa și a constat în adunarea rezultatelor din primele 2 zile de concurs a doi componenți din aceeași categorie. Băimărenii au avut o comportare foarte bună, reușind să urce pe podiumul de premiere cu 7 echipe, 3 dintre ele devenind campioane naționale, astfel:

Locuri I: F16: Manu Andreea cu Sabou Tania, F18: Peleș Stefania cu Creciun Alexandra, M14: Lenard Cristian cu  Manu Cristian

Locuri II: F21: Deac Anca cu Rus Dora

Locuri III: F14: Man Antonia cu Maiker Carla, M16: Kotai Alexandro cu Hreniuc David, F16 Sabou Codruta cu Ciocian Rebeca.

Etapa a III-a din cadrul Campionatului National de Sprint Urban s-a derulat pe străzile și aleile din cartierul Decebal, o zona rapida dar totuși tehnică. La categoriile de performanta 14, 18 și 21 de ani, doua medalii de aur și doua de argint au fost obținute de componenții clubului iar alți câțiva s-au clasat în imediata lui apropiere. Rezultatele obținute de sportivi sunt:

Locuri I: Man Antonia la F14, Vădean Cătălin la M18

Locuri II: Roman Alexandra la F18, Creciun Alexandra la F18

În apropierea podiumului s-au clasat:

Locuri IV: Sabou Tania la F18, Deac Anca la F21

Locuri V: Manu Cristian la M14, Peleș Stefania la F18,

Locuri VI:, Sebestyen Carla la F14, Hreniuc David la M18

Se aduc mulțumiri echipei de arbitrii coordonata de Liviu Țintar, cea care s-a achitat foarte bine de sarcini: Lucia Pop, Attila Sebestyen, Marcel Vadean, Cosmin Stan, Cristian Handro, Ionut Filip, Daniel Surduc și Manu Rodica. Mii de mulțumiri și primăriei comunei Farcașa, cea care a asigurat condiții excelente pentru desfășurarea etapelor din cadrul Campionatelor Naționale pe Echipe. Multumiri se aduc si DJTS Maramures pentru sprijinul acordat.

În următoarea perioada componenții CS Știința Electro Sistem Baia Mare vor intra într-o perioadă de pregătire intensă pentru a  putea obține rezultate foarte bune la prima competiție internațională din acest an, respectiv Charintians Lake Cup,  întrecere ce se va desfășura la Klagenfurt, Austria.

CS ȘTIINȚA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2