În Maramureș se vor deschide două servicii publice comunitare locale de evidență a populației

Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, în Sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ a avut loc ședința de instruire și analiză trimestrială a activității Direcției Județene de Evidență a Persoanelor (DJEP) Maramureș, la care a participat personalul din cele 29 de servicii publice comunitare locale de evidență a persoanelor din județ, precum și Radu Trufan – vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Anișoara-Iulia Mihali – directorul executiv al DJEP Maramureș, Raluca Roxana Leșiu – șef Serviciu Evidența Persoanelor, Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Maramureș, Elena Alexandra Pop – subinspector al Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, Călina Liliana Pop – șef Serviciu Public Comunitar Pașapoarte Maramureș.

”O veste bună pentru maramureșeni este faptul că în județul nostru se vor deschide două servicii publice comunitare locale de evidență a populației. În 18 octombrie la Bogdan Vodă, iar în 20 octombrie la Satulung. Serviciile vor fi astfel mai aproape de cetățeni. De asemenea, având în vedere că România aderă la spațiul Schengen avem obligația de a fi foarte atenți la eliberarea cărților de identitate, având în vedere că acest document poate fi prezentat ca act de identitate atunci când suntem pe teritoriul țărilor Uniunii Europene din spațiu Schengen”, a precizat Radu Trufan.

Pe ordinea de zi au fost cuprinse șapte puncte, printre care prevenirea săvârșirii actelor și faptelor de corupție de către personalul serviciilor comunitare de evidență a persoanelor, precum și colaborarea cu Biroul Județean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidența Persoanelor Maramureș, colaborarea cu Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole