În Maramureș: Stâlp rupt, autoturisme avaritate și traficul blocat o oră din cauza consumului de alcool

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi-noapte, ora 00.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza localității Lăpuș, este posibil să fi avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar un stâlp s-ar fi rupt și firele sunt pe șosea.

”Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Băiuț înspre Rogoz, de către un bărbat de 36 de ani din Lăpuș, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un stâlp de lemn situat pe partea dreaptă a sensului de mers, pe care l-a rupt, iar firele de telefonie au rămas pe partea carosabilă.

Circulația pe D.J. 109 F a fost blocată timp de aproximativ o oră. În continuarea deplasării, același autoturism, a intrat în coliziune și cu un autoturism parcat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensului de mers menționat, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu-Lăpuș, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, transmite IPJ Maramureș.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vlad HERMAN

Foto generic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2