In maximum 28 de zile Victor Ponta isi va putea relua activitatea normala la Palatul Victoria

pontaPrim-ministrul Victor Ponta isi va relua activitatea normala in fruntea Guvernului in maximum 28 de zile, informeaza un comunicat al Executivului remis duminica AGERPRES.

“Medicii au decis ca premierul Victor Ponta poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile acesta sa urmeze, zilnic, un control de specialitate. Procesul complet de recuperare, constand in tratamente si fizioterapie, va dura alte 14 zile, astfel incat in maximum 28 de zile prim-ministrul Victor Ponta isi va putea relua activitatea normala la Palatul Victoria. Activitatea Guvernului Romaniei nu va fi insa afectata in acest timp. Prim-ministrul Victor Ponta va delega toate atributiile de coordonare a Guvernului catre viceprim-ministrul Gabriel Oprea si ii asigura pe toti cetatenii Romaniei ca va reveni la birou in cel mai scurt timp posibil”, anunta Guvernul.

Sursa citata mai spune ca premierul va transmite luni o adresa catre presedintele Klaus Iohannis privind desemnarea viceprim-ministrului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar pentru o perioada de cel mult 45 de zile.

“Prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, va inainta luni, 22 iunie 2015, o adresa catre presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cu scopul de a-l desemna, in temeiul art. 107, alin. (3) din Constitutia Romaniei, pe domnul Gabriel Oprea — viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne — drept prim-ministru interimar, pentru a indeplini atributiile primului ministru, pentru o perioada de cel mult 45 de zile”, informeaza Guvernul.

Potrivit Executivului, decizia prim-ministrului “vine in contextul interventiei chirurgicale suferite la genunchiul stang, la inceputul acestei saptamani, intr-o clinica din Turcia”.

“Prim-ministrul Guvernului Romaniei urmeaza indeaproape sfaturile medicilor specialisti si asigura opinia publica si pe cetatenii romani de faptul ca activitatea Guvernului Romaniei nu este in niciun fel afectata”, se mai arata in comunicatul remis de Executiv.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1