„In Memoria lui Luca” – O campanie pentru un aparat care poate salva vietile multora din copiii ajunsi la Urgenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

luca vlasinCampania „In memoria lui Luca” merge mai departe. Tot mai multi sunt aceia care pun umarul pentru strangerea unei sume de bani in vederea achizitionarii unui aparat medical extrem de important, ce poate salva viata micutilor ajunsi la spital.

Una dintre cele mai vechi si renumite patiserii din Baia Mare a deschis nu mai putin de 11 urne, in care sunt asteptate donatiile tuturor celor care vor sa sprijine acest proiect umanitar.

In Sighetu Marmatiei, primii care se alatura campaniei sunt reprezentantii Dent Medica. Donatiile se pot lasa in urna existenta la receptia clinicii.

Tot in sprijinul acestei campanii, in data de 11 decembrie, in centrul comercial Gold Plaza, va fi organizat un spectacol muzical pentru copii, intitulat „Mr Nicu & Friends”, in memoria ingerasului Luca Vlasin.

Video-bronhoscopul pentru copii costa peste 25 mii euro si urmeaza a fi donat Spitalului Judetean si de Urgenta Baia Mare, pana acum, din suma totala, adunandu-se peste 5 mii euro.

Donatii se pot face in contul deschis de fundatia HHC Romania: RO40 BRDE 250 SV 3678 4292 500. De asemenea, exista si varianta donatiei online, la adresa https://www.sprijina.ro/cauze/video-bronhoscop-pentru-copii.

ZiarMM

concert copii memoria lui luca gold plaza baia mare

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. pop

    Frumoasa initiativa a unor parinti care din pacate au simtit pe pielea lor ce inseamna un sistem de sanatate bolnav.Noi asteptam sa ne faca astia de la CJ MM parcuri industriale si astia nu sunt in stare sa asigure un minim necesar pentru ca sa nu moara cetatenii cu zilele.La o economie bolnava e un intreg sistem putred,intr-un judet total bolnav si in care niste politruci se cred politicieni de cariera.

    Reply
  2. florin pop

    un gest extraordinar.in sfarsit , numerosii specialisti ai spitalului care au competenta sa foloseasca un asemenea aparat vor avea cu ce sa lucreze.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2