In memoriam Lascar Pana – O noua competitie pentru handbalul baimarean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nimic nu poate fi mai potrivit pentru a pastra in sufletele suporterilor memoria maestrului emerit Lascar Pana decat o competitie care sa ii poarte numele si care sa celebreze an de an amintirea celui care a pus Baia Mare pe harta handbalului mondial, scrie minaur.ro.

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare organizeaza vara aceasta prima editie a Memorialului „Lascar Pana”, un turneu amical de handbal masculin care isi propune sa pastreze viu spiritul celui care a facut ca suporterii baimareni sa fie recunoscuti in intreaga tara ca fiind cei mai buni cunoscatori ai acestei discipline, proclamate sport national.

Astfel, in perioada 10-12 august, Sala Sporturilor „Lascar Pana” va gazdui un puternic turneu la carui prima editie au fost invitate sa participe alaturi de CS Minaur Baia Mare si echipele AHC Potaissa Turda, SCM Politehnica Timisoara si CSU Suceava.

Memorialul „Lascar Pana” este totodata si prilej de debut in noul sezon al echipei de handbal masculin conduse de Raul Fotonea in fata propriilor suporteri. Dupa doua luni si jumatate de la ultima reprezentatie pe teren propriu fanii celei mai galonate echipe de club locale vor putea sa vada la lucru noua garnitura cu care CS Minaur porneste la un nou drum, cu intentia declarata de a imbunatatii rezultatul din sezonul trecut.

Reconfirmat ca tehnician principal al echipei, antrenorul Raul Fotonea a declarat: „Incheiem aceasta prima perioada de pregatire cu un turneu amical, in compania unor echipe foarte valoroase. Dupa meciurile bune de pregatire din week-end-ul trecut, saptamana aceasta am incercat sa corectam lucrurile care au mers mai rau atunci, dar bineinteles nu am neglijat pregatirea fizica. In consecinta baietii nu sunt foarte proaspeti acum, ceea ce e normal pentru perioada in care ne aflam.

Ne asteptam suporterii la sala, pentru ca stim ca sunt curiosi sa vada cum arata echipa in noua formula. Noi incercam doar sa ii multumim si ii rugam sa inteleaga ca in acest moment nu este important neaparat rezultatul, ci pregatirea echipei pentru startul campionatului.”

Accesul publicului la cele 6 meciuri programate in acest weekend este gratuit. La finalul turneului, echipele vor fi premiate cu diplome si cupe. Vor fi oferite si trei premii speciale: Trofeul „Maricel Voinea”, pentru cel mai tehnic jucator, Trofeul „Alexandru Stamate” – pentru golgheterul turneului si Trofeul „Nicolae Nesovici”, pentru cel mai bun portar.

Programul turneului:

Vineri, 10 August 2018

17:00 – Poli Timisoara – CSU Suceava

19:00 – CS Minaur – AHC Potaissa Turda

Sambata, 11 August 2018

17:00 – Poli Timisoara – AHC Potaissa Turda

19:00 – CS Minaur – CSU Suceava

Duminica, 12 August 2018

11:00 – AHC Potaissa Turda – CSU Suceava

13:00 – CS Minaur – Poli Timisoara

14:15 – Festivitate de premiere

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2