În Paris: Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la o conferință privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a participat la Paris la o Conferință parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa.

Parlamentarul spune că e rolul politicienilor să găsească soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei

”Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris.

În cadrul Conferinței au fost abordate teme diverse, de la cauzele creșterii rasismului și intoleranței în Europa, la metode utile pentru combaterea acestui fenomen periculos.

Problema rasismului este o chestiune extrem de importantă, mai ales în umbra efectelor crizei economice. În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate.

E rolul nostru, al politicienilor, să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei. E important să reducem decalajele din societate și să redăm încrederea cetățenilor în autoritățile publice, stat și chiar în democrație. Prin politici publice coerente, vom reuși să rezolvăm aceste probleme care afectează toate țările europene”, a scris, pe Facebook, Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2