În Parohia Săcălășeni: Seară duhovnicească cu tema „Bunici și nepoți, păstrători ai credinței dreptmăritoare”

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminică, 19 martie 2023 (a Sfintei Cruci), cu începere de la ora 16:00, la biserica ortodoxă din Săcălășeni va avea loc o Seară Duhovnicească cu tema „Bunici și nepoți, păstrători ai credinței dreptmăritoare”.

”Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Ortodox Român Baia Mare (ATOPBM) în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Săcălășeni, fiind dedicat Anului Omagial 2023, al „pastorației persoanelor vârstnice”.

Seara duhovnicească va cuprinde Slujba Vecerniei, prezentarea calendarului activităților și proiectelor Asociației Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Ortodox Român Baia Mare, întrebări și răspunsuri privitoare la tema întâlnirii și un mini-recital de pricesne având invitați tineri interpreți: Bianca Botișan, Iulia Ioana Vlad, Medeea și Bogdana Dragoș și Daiana Mureșan. Moderator va fi părintele Bogdan Ciocotișan, parohul bisericii din Dumbrăvița și președintele ATOP Baia Mare.

Așadar, vă invităm și vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, părinți și copii, bunici și nepoți din Săcălășeni și împrejurimi, pentru a participa la acest eveniment duhovnicesc!”, transmite Parohia Ortodoxă Săcălășeni.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole