In pragul falimentului: Afacerea Skoda Baia Mare a ajuns in… nirvana

Reclame home 1
Reclame home 1

Umbla vorba prin oras ca dealer-ul auto Skoda din Baia Mare ar fi in pragul falimentului, preconizat undeva in toamna. In timp ce barca se scufunda, cativa baieti destepti din staful de conducere traiesc in lumi de vise si trairi neexperimentate in adolescenta.

Gurile rele spun ca directorul executiv, Monika Orban, i-ar „motiva” pe angajati si nu numai, oferindu-le pachete de seminarii despre cunoasterea dincolo de cunoastere, la preturi incepand de la 50 de lei pentru incepatori, carora li se aloca un discount de 30 de lei pe viitor. Seminariile curg pe banda rulanta, banii sunt primiti cu stanga si dati inapoi cu dreapta, spun aceleasi guri rele. Si fara chitanta, sa ne intelegem.

Unii dintre fostii angajati Autotrend Baia Mare se plang ca nu au fost platiti la timp, ajungand sa plece fara leafa din firma. Ba mai mult, acestia sustin ca nu au gasit intelegere nici la Inspectoratul Teritorial de Munca. Prietenii stiu de ce…

Despre stransele legaturi, pentru a nu le numi altfel, dintre cei doi directori, se vorbeste in tot orasul, nu doar in firma. Maestri in arta cunoasterii dincolo de cunoastere, acestia traiesc intens descoperirile cognitive, dupa ce fiecare dintre cei doi a renuntat la a-si refula intensele trairi interioare reciproce.

Maestra in arta persuasiunii, Monikai Orban ii cam poarta sambetele unii dintre fostii parteneri de afaceri din Targu Mures, care abia asteapta sa ii deschida portile nebanuite ale perceptiilor senzoriale.

Desigur, totul este doar un zvon si trebuie sa-l tratam ca atare. Totusi, la insistentele mai multor angajati, vom deschide usa redactiei, aplecandu-ne mai in detaliu asupra acestui caz.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole