In PREMIERA pentru vara 2020, sejur Egipt, plecari cu avionul din BAIA MARE!

PNL

IN PREMIERA PENTRU VARA 2020!

EGIPT DIN BAIA MARE!!!

De la 471 euro/persoana All Inclusive

 Plecare cu avionul din Baia Mare incepand din 10.06.2020

Vezi aici oferta

Momentul mult asteptat de maramureseni a sosit! Pentru prima data iti poti planifica vacanta mult visata in Egipt, plecare cu avionul chiar din Baia Mare, pentru vara anului 2020!

Egiptul este considerat o destinatie turistica inca din antichitate, de cand Herodot a pasit aici pentru prima data. Mai mult decat casa templelor, faraonilor si piramidelor, Egiptul este recunoscut de asemenea pentru plajele superbe si apa incredibil de limpede, prin care se pot admira gradinile subacvatice, cu corali si o multime de pesti de toate culorile.

Hurghada este una dintre principalele atractii turistice din Egipt, fiind locatia perfecta pentru a admira fumusetea Marii Rosii, care va pune la dispozitie un numar mare de activitati nautice, precum scufundari, snorkeling, si chiar kitesurfing.

Hurghada este de asemenea recunoscuta de turisti si pentru viata de noapte, datorita numarului mare de cluburi, cafenele si baruri, care se intind de-a lungul strazii principale, in apropiere atat de resorturile luxoase, cat si de cele mai modeste.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram: https://www.instagram.com/marainternational/  sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1