In PSD Baia Mare… Prin vot direct victoria democratiei devine certitudine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

florin tataru psdDuminica, 10 aprilie 2016, PSD Baia Mare isi va alege noul presedinte. Conform noului statut, presedintele organizatiei locale este ales de catre toti membrii de partid ai organizatiei, asadar PSD Baia Mare organizeaza in premiera primul scrutin universal pentru alegerea unui presedinte de organizatie municipala. Aceasta este forma cea mai democratica pe care PSD a introdus-o in noul statut, aceea de a transfera responsabilitatea pana la nivelul fiecarui membru in alegerea presedintelui. Este o responsabilizare a fiecarui membru si totodata cadrul de manifestare a unei democratii participative. Invit si pe aceasta cale toti membri PSD Baia Mare sa participe la acest scrutin intern extrem de important pentru organizatia noastra, la care voi participa in calitate de candidat  la presedintia PSD Baia Mare.

Personal, sunt un om stabil in valori si in credinte. In momentul in care am decis ca valorile social-democrate ma reprezinta si mi-am depus adeziunea la PSD mi-am asumat acest lucru in totalitate. Am ramas consecvent in acesta decizie pe parcursul anilor, mai ales ca lucrurile au evoluat foarte mult, iar social-democratia europeana DA REZULTATE. Asa ca DA! Sustin consecventa in politica. Dar cred ca asta tine de coloana vertebrala a omului. Daca intri in politica doar ca sa castigi bani, sa iti faci relatii ca mai apoi ajuns intr-o functie publica sa furi din buzunarul cetatenilor, atunci e normal sa vezi politica drept o profesie si sa schimbi partidele dupa cum sulfa vantul PUTERII POLITICE. Personal, nu mi se pare moral si CRED CA CETATENII NU SE MAI LASA PACALITI de asemenea FRAUDE SI MINCIUNI.

POLITICA SE POATE FACE ONORABIL ATUNCI CAND GANDIM PE TERMEN LUNG, ATUNCI CAND DEZVOLTAM DURABIL SI SUSTENABIL! Asta imi doresc pentru PSD si pentru Baia Mare. Sustenabilitate!

Mizez in cadrul PSD Baia Mare pe meritocratie, pe transparenta si pe comunicare! Sunt 3 elemente esentiale pentru PROGRES. Ne-am dorit mereu cantitate, si primul lucru care ne vine in minte cand vorbim de PSD, este faptul ca este cel mai mare partid din Romania. Asa este. Insa, la nivel local, eu vreau sa fim cel mai bun din punct de vedere al calitatii pe care o oferim comunitatii noastre – ca proiecte propuse, ca actiune congruenta cu nevoile baimarenilor, ca deschidere fata de acestia, ca promovare a adevaratelor valori. Vreau ca oamenii sa inteleaga ca nu trebuie sa completezi o adeziune de partid ca sa fii auzit si ascultat de noi. Oricine poate veni sa ceara sprijin, sa sesizeze o problema sau sa vina cu o propunere de proiect. Suntem aici pentru comunitate si doar prin colaborare ne putem dezvolta. Sunt convins ca doar asa putem castiga increderea oamenilor. Asta imi doresc pentru PSD Baia Mare. Calitate. Si incredere.

E momentul! E momentul sa aducem ca partid plus valoare comunitatii baimarene! PSD Baia Mare incepe reforma din interior! PSD Baia Mare se schimba!

Dorin Dobrota

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Moldovan

    Om stabil in infractiuni penale noroc cu ceea ce il protejeaza acest individ nici odata nu a fost ales a fost impus de grupuri de interese a se urmari activitatea sa si de intalnirile lui din oras cu aceste grupuri….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2