In sfarsit: S-a semnat contractul de lucrari pentru Depozitul Ecologic Sarbi

depozit-ecologicUnul dintre cele mai importante contracte de lucrari din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures” – Construirea Depozitului Ecologic Sarbi – a fost semnat pe 17 iunie la Consiliul Judetean Maramures, informeaza cjmaramures.ro.

Lucrarea va fi executata de Asocierea Victor Construct SRL Botosani cu Antrepriza Montaj Instalatii SA Baia Mare. Valoarea contractului este de 51.827.864,71 lei la care se adauga TVA de 12.438.687,53 lei iar durata este de 10 luni, cu o perioada de notificare a defectiunilor de 24 de luni.

„Din acest moment putem spune ca a inceput relatia contractuala dintre noi si executanti. Noi pornim de la prezumtia de buna-credinta, pretentia noastra fiind ca executantul sa-si indeplineasca la timp si intocmai obligatiile contractuale. In 15 zile, contractantii au obligatia sa-si constituie garantia de buna executie, dupa care vom da ordinul de incepere”, afirma presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

Ovidiu Glavan – reprezentantul firmei Victor Construct a declarat ca au mai realizat un proiect similar in Neamt, pe care l-au finalizat inainte de termen. „Lucrarile noastre constau in terasamente, impermeabilizari si instalatii. Este foarte important sa ne sincronizam cu partenerii nostri la lucrari, iar un factor important este vremea. Vom organiza o intalnire cu toti furnizorii nostri de echipamente, cel mai tarziu in 15 iulie, pentru ca acestea sa ne fie puse la dispozitie cat mai curand. In conformitate cu prevederile legale, in maxim 7 zile de la emiterea ordinului de incepere, avem obligatia sa incepem lucrarile”, afirma Ovidiu Glavan.

La semnarea contractului au participat, alaturi de echipa de implementare din cadrul Consiliului Judetean Maramures, directorul general al firmei Victor Construct – Victor Mihalache si directorul AMI SA – Raducu Pop.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. doru

    Sumele sunt corecte, doar ca nu e vorba de RON ci de EUR 🙂
    O mica mare diferenta…
    Calculati salariul redactorului care a scris stirea, in EUR si apoi platiti-i RON, ca sa invete care e diferenta intre cele 2 monede.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1