În ultima săptămână: 28 de intervenții pentru personalul ISU Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 15 – 22 noiembrie,  personalul subunităților I.S.U. Maramureș a efectuat 53 de acțiuni, din care 28 de intervenții, 17 recunoașteri, trei exerciții, două deplasări fără intervenție, două  întoarse din drum și o misiune de sprijin. Din totalul intervențiilor, 12 au fost la localizarea și lichidarea incendiilor, 15– la alte situații de urgență și una – alte intervenții. Dintre incendii, patru au izbucnit în gospodăriile populației. Două dintre acestea au avut drept cauză efectuarea unor operațiuni de sudare, una – coș de fum defect sau necurățat și una – instalație electrică defectă.

În perioada analizată, specialiștii Inspecției de prevenire au efectuat 17 controale, în unități de producție, de învățământ și unități administrativ-teritoriale, 30 de acțiuni de educare preventivă și un audit de supraveghere, la persoane autorizate să efectueze lucrări în domeniul apărării impotriva incendiilor.

În aceeași perioadă, personalul Inspecției de prevenire a participat la nouă acțiuni comune, cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, respectiv ai Instituției Prefectului, pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid- 19.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, specialiștii Inspecției de prevenire au aplicat 155 de sancțiuni, din care 137 – avertismente și 18 amenzi, în cuantum de 91.600 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2