ÎN ULTIMA SĂPTĂMANĂ – Angajatori amendați drastic de inspectorii de muncă

Reclame home 1
Reclame home 1

Continuă controalele inspectorilor de muncă la angajatorii din județ. În intervalul 29.07.2022 – 04.08.2022, Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de muncă și securitate și sănătate în muncă.

În total, au fost controlați un număr de 63 de agenți economici, 36 în domeniul relațiilor de muncă și 27 în domeniul securității și sănătății în muncă. În urma controalelor au fost depistate un număr de 80 de deficiențe, cele mai multe, 53 la număr, fiind în domeniul relațiilor de muncă, respectiv 27 în domeniul securității și sănătății în muncă 27, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate.

„Au fost sancționați un număr de 30 de agenți economici, 8 în domeniul relațiilor de muncă și 22 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind aplicate un număr de 37 de sancțiuni contravenționale, din care 31 de avertismente și 6 amenzi contravenționale în sumă totală de 34.500 lei, în domeniul relațiilor de muncă 30.500 lei, în domeniul securității și sănătății în muncă 4.000 lei”, precizează ITM Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. asd

  MERGETI SI LA CABINETELE MEDICILOR DE FAMILIE! pe ei de ce nu ii cauta nimeni in veci? Se exploateaza personalul la MAXIM.

  Reply
 2. Pop vasile

  Trec pe la agenții economici,iau șpaga, și fac un proces verbal cu o sancțiune pe care nu o plătește nimeni.
  Timpul trece,leafa merge 🙂
  Comici 🙂

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2