În ultimele zile: Incendiile în serie în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În intervalul 9-11 aprilie, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a nouă incendii.

Vineri, 9 aprilie, pompierii Gărzii Bogdan Vodă și Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unor incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe. Din fericire, în urma incendiilor a ars doar funinginea din coșurilor de fum. Tot vineri, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia  au ars circa 3000 de metri pătrați de vegetație.

Sâmbătă, 10 aprilie, pompierii militari din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au fost solicitați să intervină în Strâmtura pentru lichidarea unui incendiu. Focul a distrus circa 6 metri pătrați de perete portant din lemn. Salvatorii din Fărcașa au lichidat un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în Gârdani. Focul a ditrus o încăpere a anexei din lemn.

Duminică, 11 aprilie, la Răzoare, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma curuia au ars circa 6,7 hectare de vegetație. Și pompierii din Borșa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 6 hectare de vegetație uscată.

Militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars două tomberoane cu deșeuri menajere.

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *