Inainte de ziua sa de nastere, presedintele rus Vladimir Putin a intreprins o escapada in taiga, cu camerele de filmat dupa el

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele rus Vladimir Putin, care luni serbeaza cea de-a 67-a aniversare, si-a oferit un weekend relaxant, intreprinzand o escapada in taiga, unde a cules ciuperci si a facut drumetii impreuna cu ministrul apararii rus Serghei Soigu, potrivit imaginilor difuzate de Kremlin, relateaza AFP si RIA Novosti, informeaza AGERPRES.

In imbracaminte de camuflaj, cu ochelari de soare si palarie pe cap, presedintele rus apare in imagini in timpul unei plimbari in mijlocul naturii in Republica Tuva, situata la granita cu Mongolia, una dintre cele mai sarace si indepartate regiuni ale Federatiei Ruse.

Ca intotdeauna in astfel de calatorii, el este insotit de puternicul sau ministru al apararii, Serghei Soigu, originar din aceasta regiune, remarca AFP.

In inregistrarea video data publicitatii de catre Kremlin, Putin culege ciuperci, fructe de padure si conuri de pin. Poate fi vazut uitandu-se prin binoclu sau pozand cu muntii in fundal.

‘Ne-am urcat mai sus de nori (…) la aproape 2.000 de metri’, spune Putin, tragandu-si sufletul, in inregistrarea difuzata de Kremlin in care apare, de asemenea, conducand un vehicul de teren.

Este un exercitiu mediatic obisnuit pentru Vladimir Putin, care incearca sa intretina imaginea de barbat viril.

In trecut, acest fost ofiter KGB, care se afla la putere de 20 de ani, a aparut pescuind, in zbor cu deltaplanul conducand un stol de cocori sau facand scufundari la bordul unor batiscafuri. Un impatimit al sportului, Putin are de asemenea centura neagra la judo.

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus, Dmitri Peskov, declarase anterior ca Putin isi va serba ziua de nastere luni in compania apropiatilor si rudelor sale.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole