Inaugurare: La Repedea, 200 de elevi vor invata in scoala noua (VIDEO, FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma cu doi ani, Ministerul Educatiei a inceput derularea unui proiect important pentru invatamantul din mediu rural maramuresean. Copiii din comuna Repedea, la fel ca multi altii din judet, aveau nevoie stringenta de o scoala noua, pentru a acoperi nevoile educationale la nivel prescolar. Lucrarile au fost finalizate recent, iar scoala a fost inaugurata in prezenta oficialitatilor locale, dar si a senatorului Liviu Marian Pop, acesta fiind unul dintre care a sustinut importanta investitiei de la Repedea, interventiile sale ducand la alocarea de fonduri pentru scoala din Maramuresul Istoric.

„Este o mare bucurie sa vad ca sute de copii vor putea avea parte de o scoala noua. La fel ca in majoritatea localitatilor din zona, in Repedea, distantele se parcurg greu, accesul copiilor la scoala fiind afectat. Lucrarile au fost finalizate la timp, astfel ca incepand cu toamna acestui an, elevii vor putea frecventa aici cursurile. Nu ne oprim la Repedea, ci vom continua cu investitiile in invatamantul din Maramures. Elevii merita lucrul acesta”, a precizat fostul ministru al Educatiei.

Scoala noua pune la dispozitia dascalilor si elevilor opt sali de clasa, urmand a gazdui pe bancile sale aproximativ 200 elevi din zona.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2