Încă nu s-au înțeles: Maramureșul mai are de așteptat până să aibă un nou prefect

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Județul Maramureș nu mai are prefect de la începutul lunii septembrie, atunci când Vlad Duruș a fost demis de premierul de la acea vreme, Florin Cîțu.

Și se pare că mai are de așteptat până să aibă unul nou. Conform declarațiilor prim-vicepreşedintelui PNL, Rareş Bogdan, nu s-a ajuns încă la o concluzie în ceea ce privește împărțirea funcțiilor de prefect.

„Am discutat o primă schemă, sunt două variante de lucru pe prefecţi, respectiv aici încă nu am ajuns la o concluzie, dacă vom merge pe ideea că, acolo unde există preşedinţi de consilii judeţene, celălalt partid să dea prefectul. Noi avem 17 preşedinţi de consilii judeţene, majoritatea grupaţi în Transilvania, Bucovina, Banat şi două judeţe pe Dunăre, plus Constanţa.

Cei din PSD au 21 de prefecţi, restul fiind UDMR, aceştia sunt în Moldova şi sud, Valahia, Dobrogea, sudul Moldovei, Oltenia şi am discutat dacă vom merge pe cele două variante cu simulări, nu s-a ajuns la o concluzie”, a afirmat Rareş Bogdan, după şedinţa coaliţiei de guvernare, conform AGERPRES.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2