Inca patru persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numarul celor decedati a ajuns la 22

home camp2
home camp2
home camp2

Inca patru persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 22, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, transmite AGERPRES.

Este vorba despre un barbat de 56 ani, din judetul Dambovita, hemodializat la un Centru de dializa, internat initial la Spitalul de Urgenta Bucuresti Floreasca, care a fost transferat in data de 23 martie, atunci cand a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” – ATI, un barbat de 49 ani, din judetul Timis, neinternat, care s-a prezentat in data de 20 martie la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara, unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acuta (clinic si radiologic) si i s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infectioase.

Conform pacientului, acesta nu a calatorit in strainatate si nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. In 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acuta. In 24 martie a prezentat o stare deteriorata, a solicitat ambulanta si i s-a recoltat proba de exudat pentru COVID, fiind lasat la domiciliu. Potrivit GCS, acesta a fost confirmat pozitiv joi, cand a si decedat. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrita reumatoida si hipertensiune arteriala).

Cea de-a treia persoana infectata cu coronavirus care a murit era o femeie de 70 ani, din judetul Neamt, internata in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt-Nefrologie pentru hemodializa.

Potrivit sursei citate, femeia prezenta o stare agravata din 25 martie, cand s-a suspectat infectie cu coronavirus. I s-a recoltat proba si a decedat in aceeasi zi. A fost confirmata pozitiv joi.

Cea de-a patra persoana este un barbat de 45 ani, din judetul Arad, confirmat in data 25 martie si care a murit in aceeasi zi in ambulanta in timpul transferului in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *