Inca un pod peste raul Somes: Va lega Satu Mare de Maramures

PNL

Desi pare de domeniul SF, in judetul Maramures va fi construit un pod peste raul Somes, scrie gazetanord-vest.ro.

Marti, 20 martie, a fost semnat contractul de finantare a podului rutier care va lega orasul Seini din judetul Maramures de satul Pomi din judetul Satu Mare.

La evenimentul care a avut loc la sediul Primariei Seini a fost prezent si prefectul de Satu Mare, Darius Filip, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Ioan Rus, primarul orasului Negresti Oas, Aurelia Fedorca si subprefectul judetului Maramures, Cosma Alexandru.

“Nu stiu exact cat de important este acest pod pentru judetul Maramures si pentru orasul Seini, dar stiu cu siguranta ca pentru locuitorii comunelor Pomi, Crucisor, Barsau, Valea Vinului si Culciu din judetul Satu Mare azi este un moment istoric. Podul peste Somes va rezolva o problema economica extrem de importanta pentru oameniii din aceasta zona si anume le va permite sa isi gaseasca mult mai usor locuri de munca. De aceea, pe langa felicitari, permiteti-mi sa va adresez sincere multumiri in numele acestora”, a spus prefectul Darius Filip.

Valoarea investitiei este de 3,4 milioane de euro iar termenul de executie este de 3 ani. Lucrarile ar putea incepe in cursul anului viitor daca totul decurge conform asteptarilor, mai spun cei de la gazetanord-vest.ro.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1